Accessoires voor magneetboormachines en kernboren

De originele BDS accessoires maken uw BDS magneetboormachine en kernboren nog meer veelzijdig en helpen u meer met uw bewerkingen.

Koelvloeistoffen en premium accessoires

“De milieuvriendelijke smeermiddelen en premium accessoires voor magneetboormachines van BDS Maschinen. Het assortiment koel- en smeermiddelen voor kernboren omvat snijolie voor HSS kernboren, wateroplosbare koelvloeistof voor TCT kernboren, snijpasta in een tube voor boven hoofd en horizontaal boren, snijpasta voor tappen en hoogwaardige smeerspray voor kernboren.

Terwijl het assortiment premium accessoires bestaat uit nieuwe spiraalboren met Weldon-schacht, verzinkboor met Weldon-schacht, PowerCLEANER – een innovatief gereedschap voor het verwijderen en reinigen van spaanders, PowerWORKER – een uniek magnetisch gereedschap voor het reinigen van metalen spanen na het boren, starterkits voor magneetboormachine, robuuste Draagkoffers voor de mobiliteit van magneetboormachines, spaanbescherming voor kernboren en nog veel meer.”
product bekijken

Accessoires voor tappen

Magneetboormachines van de ProfiPLUS-klasse zijn bij uitstek geschikt voor het draadsnijden. Toewijzing van machines van de ProfiPLUS-klasse en de mogelijke schroefdraaddiameter aan de grootte van de basis-snelwisselboorhouders en wisselstukken. Het grote slagbereik van de BDS- magneetboormachines, in combinatie met de snelwisselkop, maakt snel en efficiënt werken mogelijk zonder dat het uitlijnen en centreren bij het wisselen van het gereedschap moet worden herhaald.
product bekijken

Gereedschapshouders en adapters

Voor BDS-kernboren met Weldon opnames – geschikt voor aanpassing aan verschillende systemen. Adapters voor BDS-kernboren. Met de juiste adapter zijn BDS-kernboren met Weldon opname compatibel met machines of gereedschaphoudersystemen van andere merken op de markt. Gereedschapshouders voor BDS-kernboren met Weldon opname. Ze zorgen voor een wrijvingsvrije, comfortabele en veilige verbinding tussen de kernboor en de magneetboormachine.

product bekijken

Klemsystemen

Voor magneetboormachines van de klasse ProfiPLUS en ProfiSTART. Voor het bewerken en boren van buizen in non-ferro metalen en RVS. Bouw je eigen magneetboormachine! BDS biedt nieuwe mogelijkheden op het gebied van klemmechanismen voor het werken met in de handel verkrijgbare handboormachines en voor magneetboormachines. De BDS spansystemen zijn ook geschikt voor buizen met een diameter van 80 tot 250 mm en 150 tot 500 mm.

product bekijken

Accessoires voor laskantenfreesmachines

Wisselplaathouder, hardmetalen wisselplaten, geleideplaten, enz. De nieuwe tangentiale plaatconfiguratie op de wisselplaathouders zorgt voor een slagarme en trillingsarme bewerking, zelfs bij lagere snelheden. Een breed scala aan materialen kan eenvoudig worden bewerkt met de variabele snelheidsregeling & full wave control-elektronica in combinatie met het sterke motorvermogen. De nieuwe wisselplaten met vier snijkanten vergemakkelijken ook de bewerking.

product bekijken