AutoCUT 500

Volautomatische laskantenfreesmachine

AutoCUT 500 automatische plaatafschuinmachine voor lasvoorbereiding: eenvoudige en veilige bediening met geleiderails aan beide zijden. Afschuining Breedte 30 mm. Gemaakt in Duitsland.

Snelle en gemakkelijke voorbereiding van lasnaden. Traploos instelbare hoek (15 ° tot 60 °) en breedte tot 1-3/16 " (30 mm)op plaat tot 1,5" dik. Robuust ontwerp, bediening door één operator en eenvoudige bediening.

Automatische invoer op plaat zonder de noodzaak van een kar of standaard. Ideaal voor gebruik op staal, aluminium en non-ferro metalen. Biedt hoogwaardige prestaties die superieure lasverbindingen mogelijk maken. Eenheid stuwt zichzelf voort op de plaat - zowel vooruit als achteruit - zonder dat er een kar of standaard nodig is.

Plaatafschuining met geautomatiseerde en continu instelbare snelheid: snelle, flexibele en variabele freeshoekaanpassing. De geleiderails maken het gebruik van de AutoCUT 500 automatische laskantenfreesmachine bijzonder eenvoudig en veilig.

De freeshoek kan traploos worden aangepast van 15 tot 60 graden. Voordelen van de BDS AutoCUT 500 automatische laskantenfreesmachine. Gemakkelijke, veilige bediening.

Geen beperkingen van de werklengte. Te gebruiken zonder kar, d.w.z. onafhankelijk van vloeromstandigheden. Snijden tot een plaatdikte van 40 mm.

Deze BDS-machine is perfect geschikt voor eenvoudige en snelle lasvoorbereiding of het afschuinen van platen. Het automatische plaatafschuinmachinesysteem wordt gekenmerkt door eenvoudige bediening en gelijkmatig gefreesde zijkanten voor een perfecte las.

The manual feed beveling machine is available as model number SKF 25

motorvermogen1100 Watt
Spanning380 Voltage
Speed2750 min -1
FeedAutomatic and smoothly adjustable
Afschuinbreedtemax. 30 mm
Hoek aanpassing15° - 60° continuous (or) Seamless
WisselplaathouderZFR 500
"carbide wisselplaat (omkeerbaar)SHM 400
Gewicht50 kg

1 snelwisselhouder (ZFR 500) met 6 carbide wisselplaten (SHM 400)

1 Veiligheidssjorband

1 Inlet & 1 outlet guide plates

1 SW 22 spanner

1 SW 5 screwdriver with T-handle

1 TX 15 screwdriver

1 each SW 6, SW 8, SW 10 Offset screwdriver

Productvideo van laskantenfreesmachine

accessoires

Wisselplaathouder

ZFR 500

"carbide wisselplaat (omkeerbaar)

SHM 400