Altijd voor u beschikbaar voor en na een aankoop

Geen zorgen meer over BDS Premium Service Alles dankzij BDS Premium Service

Machine check-up

Zo houdt u uw magneetboormachines in topvorm! Fe Powertools controleert uw machine grondig, test alle functies en adviseert de meest kosteneffectieve oplossing als er reparatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. De reikwijdte van een BDS-servicepakket omvat: -Demontage en reparatie

  • Controle van connector, schakelaars en bedrading
  • Vervanging van slijtdelen zoals spindel, steun, geleidingselementen en koolborstels
  • Anker, spoel, printplaten en magneet worden na schatting nagekeken en eventueel vervangen

Individueel advies

Heeft u vragen over kernboortechniek? Wilt u weten welke machine voor u de juiste is voor uw toepassing? Wij voorzien u graag van advies. Neem contact op met ons hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn. U wordt in contact gebracht met de desbetreffende expert of wordt teruggebeld. We kijken uit naar uw telefoontje of e-mail.
Telefoon: +31(0)172 474727
E-Mail: [email protected]

Slijpservice

Naslijpen van BDS-kernboorgereedschappen verlaagt uw gereedschapskosten. BDS-kernboren van de series HSS-Co 8 en HSS-Standard zijn zo geconstrueerd dat ze meerdere keren kunnen worden nageslepen zonder kwaliteitsverlies. De gereedschappen worden bewerkt op moderne slijpmachines. Profiteer van onze professionele naslijpservice met ORIGINELE BDS-slijpgeometrie. Wil je zelf gaan herslijpen? Instructies zijn bijgevoegd bij het boorpakket en zijn beschikbaar in het downloadgedeelte op onze website.