BDS Maschinen GmbH

Martinstr. 108, 41063 Mönchengladbach

Managing Director:

Martin Dürr

Contact:

Telefoon: 02161-35460

Fax: 02161-354690

E-Mail: [email protected]

Register:

Registration in the commercial register.

Register court: Mönchengladbach

Registration number: HRB 6580

Tax ID:

Sales tax identification number according to §27 a sales tax law:

DE 119 103 903

Impressum – BDS Maschinen GmbH

Vrijwaring::

Aansprakelijkheid voor inhoud

De inhoud van onze pagina’s is met grote zorg samengesteld. Wij kunnen echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud. Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 Abs.1 TMG verantwoordelijk voor de eigen inhoud op deze pagina’s volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen externe informatie te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetgeving blijven onaangetast. Een aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf de datum van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van toepasselijke schendingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden op wiens inhoud wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij voor deze externe inhoud geen aansprakelijkheid aanvaarden. De respectievelijke aanbieder of exploitant van de pagina’s is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. De gelinkte pagina’s werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen. Illegale inhoud was op het moment van linken niet herkenbaar. Een permanente inhoudscontrole van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een inbreuk. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

auteursrechten

De inhoud en werken op deze pagina’s die door de exploitanten van de site zijn gemaakt, zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Voor reproductie, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de respectievelijke auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud op deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in aanmerking genomen. Met name inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Mocht u toch op de hoogte zijn van een auteursrechtinbreuk, dan vragen wij u om een ​​notitie. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Gegevensbescherming

“Het gebruik van onze website is meestal mogelijk zonder het verstrekken van persoonlijke informatie. Voor zover aan onze zijde persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld naam, adres of e-mailadressen) worden verzameld, gebeurt dit, voor zover mogelijk, altijd op vrijwillige basis. gegevens worden zonder uw uitdrukkelijke toestemming niet aan derden verstrekt.

Houd er rekening mee dat gegevensoverdracht via internet (bijvoorbeeld bij communicatie via e-mail) beveiligingsproblemen kan hebben. Een volledige bescherming van de gegevens tegen toegang door derden is niet mogelijk.

Het gebruik van in het kader van de afdrukplicht gepubliceerde contactgegevens door derden voor het verzenden van ongevraagde reclame- en voorlichtingsmaterialen wordt hierbij uitdrukkelijk uitgesloten. De beheerders van de pagina’s behouden zich uitdrukkelijk het recht voor om juridische stappen te ondernemen in het geval van het ongevraagd verzenden van reclame-informatie, zoals spam e-mails.

Verder gebruik van alle teksten en afbeeldingen alleen met de uitdrukkelijke toestemming vanBDS Maschinen GmbH.”