Magneetboormachines: het complete assortiment

BDS magneetboormachines voor alle boorvereisten

Magneetboormachines

Speciale bewerkingen kunnen alleen gedaan worden door speciale machines. BDS kan voor elke toepassing een machine leveren of eventueel ontwikkelen.

Magneetboormachines van BDS Maschinen

Magneetboormachines zijn het kernproduct van BDS Maschinen®.Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van magneetboormachines sinds 1989 en zullen ons blijven focussen op het verder perfectioneren van deze productlijn.

Momenteel hebben wij, met meer dan 27 standaardmodellen maar ook speciale modellen, het grootste assortiment magneetboormachines ter wereld.

Wat de BDS magneetboormachines ‘Premium’ maakt zijn de ‘next-generation’ technologiën zoals,

  • Full wave stuurelectronica voor een stabiele output, zodat, zelfs bij boren, het vermogen niet verminderd
  • KEYLESS drill chucks to change tools without losing time & efforts.
  • Controle-indicator koolborstelslijtage.
  • De ‘Next Generation’ LED schakelaars op de nieuwe modellen. BDS update haar producten om technologisch leider te blijven in magneetboortechniek.
  • Volledige interne bekabeling van de motorkabel.
  • Bijna alle magneetboormachines zijn beschikbaar met draaiframe-optie.
  • Oliebadversnellingsbak voor robuust en zwaar gebruik, tevens voor een lange levensduur van de magneetboormachine.
  • Magneethechtingsindicator voor veiligheid; en nog veel meer andere voordelen

Magneetboormachine Categorie:

Bovendien zijn magneetboormachines van BDS Maschinen onderverdeeld in vier prestatieklassen, zodat onze klanten gemakkelijk de juiste boormachine kunnen kiezen voor hun behoefte. Deze vier categorieën zijn ProfiPLUS, ProfiSTART, ProfiBASIC, en ProfiSPEZIAL genoemd.

ProfiPLUS magneetboormachines zijn bedoeld voor boren, tappen, verzinken en ruimen. Deze vier bewerkingen zijn mogelijk met de ProfiPLUS magneetboormachines omdat deze modellen zijn uitgerust met “omkeerbare motoren”. De omkeerbare motor kan zowel met de klok mee als tegen de klok in draaien. BDS Maschinen is een van de weinige fabrikanten van magneetboormachines ter wereld met omkeerbare motoren.

ProfiSTART magneetboormachines zijn bedoeld voor zware boorwerkzaamheden. Deze machines hebben de voordelen ten opzichte van de concurrentie door functies zoals complete interne bekabeling, magneetindicator, robuuste oliebadversnellingsbak en het belangrijkste, de KEYLESS-kernbooropnames voor de Morse conus 2-modellen.

ProfiBASIC magneetboren zijn recentelijk geïntroduceerde magneetboormachines voor gebruikers die minder boorbewerkingen hebben en een goedkopere machine willen hebben. Deze magneetboren worden net als onze andere magneetboormachines ook in Duitsland gemaakt. Deze machines zijn prijsgunstig gemaakt door extra functies van de machine te verwijderen en zo eenvoudig mogelijk te maken. Deze magneetboormachines hebben een met vet gevulde tandwielbak voor zwaar gebruik, hebben externe bekabeling maar missen de indicatoren en sensoren op de uitgebreidere modellen. Deze magneetboormachines zijn erg populair geworden onder gebruikers die een prijsgunstige machine wilden kopen maar geen concessies wilden doen aan de kwaliteit.

ProfiSPEZIAL zijn de speciale boormachines die voldoen aan speciale booreisen van de gebruikers. Deze klasse van boormachines bestaat uit een pneumatische magneetboormachine, een compacte magneeetboormachine met lage hoogte, een draadloze, op batterijen werkende magnetische boormachine, twee nieuwe modellen van automatische magneetboormachines, twee nieuwe modellen van automatische magneetboor- en tapmachines, een elektrisch aangedreven railboormachine , benzine aangedreven railboormachine en een gloednieuwe kruistafel-magneetboormachine.

Meer dan 27 modellen magneetboormachines leveren alle soorten oplossingen voor boorbewerkinge, vandaar ons motto, SIMPLY BETTER DRILLING.